dissabte, 6 de maig del 2017

Els contacontes de la nostra classe

La setmana passada, per tal de commemorar el Dia Internacional del Llibre, vam tenir diferents sessions de contacontes de les persones que més ens estimam, els nostres pares i els nostres germans.
Tot va començar dimarts al matí, amb el contacontes de la mamà de na Violeta. El conte que va escollir va ser Lili, de Wen Dee Tan.
La mamà de na Martina ens va contar Per què no dorms?, de David Melling.
I el dimecres vam comptar amb la mamà d’en Quim. Aquesta vegada el conte escollit va ser Avui dormo a casa del meu amic, de la col·lecció d’en Simó. La seva autora és na Juliet Pomés Leiz.
El dia més animat va ser dijous. El primer a contar-nos el seu conte va ser el papà de na June amb El meu amic el llibre, de Kirsten Hall. La mamà d’en Jan ens va contar Tocar la lluna, de Mar Pavon. I el germà d’en Joan va escollir un conte de na Lulú, de Camilla Reid. I per acabar el dia, la mamà de na Mar Serra ens va contar Una nena mal educada o la Lucrècia Cram amansida, de Babette Cole.
Divendres en teníem dos de contacontes, però com n’Àlex no hi va venir a l’escola perquè estava malaltet de la panxeta, només en vam tenir un, el del germà gros de na Isona, n’Oriol. El conte que va escollir va ser Les set cabretes i el llop. Però no us penseu que ens vam perdre el contacontes de la mamà de n’Àlex perquè el vam tenir aquest darrer dimarts, La rateta que llegia a l’escaleta, de Vivim del cuentu, va ser el conte escollit aquesta vegada.
Com veieu, vam tenir una setmana molt intensa.
Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible.


I no hem d’oblidar que nosaltres vam fer un punt de llibre d’una rosa que vam estampar amb una carxofa i que ens va quedar preciós. Ens el vam endur divendres junt al conte que vam portar a l’escola dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada