dissabte, 11 de març del 2017

Seguim parlant d’Àfrica

I el dimarts vam continuar parlant d’Àfrica. Primer va venir la mamà d’en Fabián i ens va contar un conte del seu país. Ens va parlar d’una filleta que era molt valenta i tenia molts germans, 27. També ens va explicar que les filletes juguen a fer-se trunyelles i els fillets a futbol. I, fins i tot, ens va mostrar com es posa el mocador al cap. 



Després del pati va venir la mamà d’en Jan i ens va mostrar moltes coses dels seus viatges al Marroc, Egipte i Tunísia. Però abans ens va explicar on era Àfrica i ens va contar que compartim moltes coses de tots aquests països. Per exemple, l’admiració pels cavalls o molts dels noms de llocs menorquins, Binissaida, Alcaidusset, Binibèquer... I ens va ensenyar totes les coses que havia dut: flors del desert, una petita piràmide amb Nefertiti a dins, moltes fotos i postals, una figura d’una girafa i una altra d’una dona, petits tambors, llibres... I també ens va mostrar com es posen els mocadors al cap per no tenir tanta calor.




Moltes gràcies a totes dues. Ens va agradar molt la vostra visita. 

I finalment ens vam fer una foto amb les altres coses que vam fer als tallers: els collars, els braçalets i els pals de pluja. Ens ha quedat tot guapíssim! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada