dimarts, 28 de febrer del 2017

Les nostres capses de vida: Jan

I aquí hi som de nou amb les capses de vida. Quina il·lusió ens ha fet tornar a fer una capsa de vida, en aquest cas la d’en Jan, el nostre company nou d’aquest curs. En Jan ha vingut acompanyat del seu papà i de la seva mamà i estava molt, però molt emocionat. Els tres han fet una feinada preparant les coses que hi havia a dins de la capsa i que tot d’una us explicaré, però primer us contaré com estava decorada. A la tapa hi havia tres fotos d’en Jan disfressat per Carnaval.
El primer que vam veure va ser un mural preciós amb fotos d’en Jan des que era molt petit fins ara. Hi havia de tot: ecografies, fotos, un calendari..., i una bosseta amb el seu primer xumet i el seu “queco”, el ninotet que emprava per dormir. Ah, i també hi havia una foto de la seva mamà embarassada d’en Jan.
La mamà d’en Jan ens va contar que aquest Nadal li van explicar que estava embarassada i que tindrien un bebè i aquesta setmana han sabut que serà una nena, i ja tenen el nom i tot, es dirà Natàlia.
En Jan ens va mostrar una foto dels seus companys i companyes de quan anava a l’escola Mateu Fontirroig i ens va dir que el seu millor amic era Domi(de Dominic).
I què pesava quan va néixer? Idò 3 quilos i ara en pesa 18, s’ha fet molt gros. El seu color preferit és el blau i li agrada molt jugar a les construccions. I pel que fa al menjar preferit és la vianda amb moltes verdures.
També hem sabut que viatjar és el que més li agrada del món, i ho ha fet a molts llocs. Lanzarote va ser el seu primer viatge, però també ha anat a Madrid, Tenerife, Mallorca, Barcelona..., i l’estiu passat van fer un creuer pel Carib. Ens han preparat un altre mural amb moltes fotos d’aquest viatge.
I per celebrar que el bebè serà una filleta, ens va regalar un globus de color rosa a cadascú de nosaltres.
Moltes gràcies, família d’en Jan, per ajudar-li a fer l’activitat de les capses de vida.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada