diumenge, 13 de novembre del 2016

Ens ha visitat la mamà de n’Ainhoa

El dimecres 9 de novembre la mamà de n’Ainhoa, na Nuria, va venir a la nostra classe a contar-nos la visita que van fer fa poc al castell de Drachenburg.
El primer que ens va explicar va ser que quan era petita tenia una mestra de nom Rosita que era alemanya i que els explicava coses del seu país. I una d’aquelles coses que li contava era que a Alemanya hi havia molts castells. I, ja de gran, ha volgut visitar aquell país i alguns dels seus castells.
Na Nuria em va contar un dia que aquest castell de Drachenburg no és exactament un castell medieval, ja que va ser construït a finals del segle XIX, però al cap i a la fi és un castell, un bonic castell situat a prop de Bonn i envoltat pel riu Rin.
N’Ainhoa i els seus papàs van arribar al castell amb tren i el van visitar per dins. I ens han explicat com eren les habitacions, els salons, la cuina, els jardins... Ens han preparat dos murals amb imatges del castell i en una d’elles surt n’Ainhoa i tot. I, és clar, els hem posat al nostre racó del projecte.
Moltes gràcies Nuria per venir a explicar-nos aquesta visita al castell de Drachenburg.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. N´Ainhoa li va encantar sa visita as castell i tenia moltes ganes d´explicar-ho a tots!! Gràcies mami per ajudarla tant bé!!

      Elimina