dijous, 9 de juny del 2016

Les nostres capses de vida: Fabián

I el dimecres 8 de juny, en Fabián va fer l’activitat de les nostres capses de vida, acompanyat per la seva mamà, n’Stella, i el seu iaio Javier.
La capsa la van comprar a una botiga i n’Stella ens va contar que Fabián la va triar perquè estava plena de lletres (London, New York i Paris), i és que a Fabián li agraden molt les lletres. I el primer que ens van explicar va ser que el seu color preferit és el morat i que li encanten els macarrons amb tomàtic. I, com ja sabíem, amb el que més li agrada jugar és amb els tractors i els cotxes.
Sabeu quines coses va posar a dins de la capsa? Idò, un camió petit de bombers; un cotxe; un tractor; un peluix de Simba, de la pel·lícula El rei Lleó; un ànec petit de goma i un autobús preciós que s’obren les portes i tot per pujar els passatgers i també per guardar les maletes i les motxilles. Aquest autobús li’l va regalar el seu iaio Pepe. A Fabián li agrada molt veure la pel·lícula El rei Lleó, diu la seva mamà que quan la mira no es mou en tota l’estona del sofà. I, mirant les fotos que van preparar, ens van explicar una història molt curiosa dels iaios d’en Fabián. Mireu, Fabián té dos iaios i dues iaies; na Toñi i en Javier, i na Mari i en Pepe. Però els seus iaios de veritat són na Toñi i en Javier, però com que viuen a Zaragoza i veu més na Mari i en Pepe, a ells també els diu iaios. També vam veure fotos del seu conco i de les seves cosines grosses. I finalment, vam veure una amb tota la família, el seu papà Jorge, el seu germanet Joel i la seva mamà. Només veure la foto vam saber que eren a l’aeroport de Maó perquè darrera hi sortia un arbre de Nadal molt gros.
Fabián estava molt calladet en fer l’activitat però quan més tard vam tornar a veure les coses que hi havia a dins de la capsa, per recordar-les, ens va contar moltes coses i estava molt xerrador. I sabeu què vam fer? Vam votar a veure quina cosa de les que Fabián havia dut ens havia agradat més i va sortir l’autobús. I és que és molt bonic.
Moltes gràcies, família d’en Fabián, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada