dimarts, 24 de maig del 2016

Les nostres capses de vida: Maties

En Maties va fer l’activitat de les nostres capses de vida el dilluns 23 de maig i va venir a l’escola acompanyat del seu papà i de la seva mamà per ajudar-lo. Ens van explicar com havien decorat la capsa: amb una foto molt grossa en què sortia Maties amb ous de pasqua a les mans. I ens van contar que els avis de Maties amaguen els ous pel jardí i ell i Jeroni els cerquen i després se’ls mengen.
Després ens van dir quin era el color preferit de Maties: el blau. I pel que fa al menjar, en van dir dos, els espaguetis i les crispetes. Quant als jocs i les joguines, en Maties ens va dir que li encanta fer castells d’arena a la platja amb el seu papà, molts castells amb muralla i tot. Però el que més li agrada és tirar-los a terra quan ja han de tornar a casa. Però també li agrada molt disfressar-se i fer cabanes amb qualsevol cosa (capses, llenyes...) amb el seu germà Jeroni. Els agrada tant construir aquestes cabanes que quan ja les tenen acabades mengen fins i tot a dins d’elles. A dins de la capsa Maties va posar un ninot d’Spiderman i altres dos molt petits de la pel·lícula d’Star Wars, La guerra de les galàxies.
I a dins també hi havia dues sorpreses per a tots nosaltres. La primera era una bossa molt grossa de crispetes i, l’altra, una piruleta amb forma de cor. Les crispetes ens les vam menjar al segon pati i estaven tan bones que vam repetir moltes vegades, fins que es van acabar.
En Maties estava molt content i emocionat de fer la seva capsa de vida.
Moltes gràcies, família d’en Maties, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada