dissabte, 28 de maig del 2016

ELS CONTES DE CINQUÈ


SONIDOS DE JUGUETES
Carlos i Julià, de 5è X, ens van contar la setmana passada aquest divertit conte de sons de joguines. Van venir a la nostra classe tots sols perquè na Xus estava de colònies, i ho van fer molt bé. Moltes gràcies, Carlos i Julià.


L’ARTUR I EL RATOLÍ DISTRET
L’Artur cau i perd una dent. Abans d’adormir-se, la posa sota el coixí perquè la vingui a buscar el ratolí. Però l’endemà al matí, l’Artur està indignat! La dent encara hi és, i, a més, no hi ha cap regal.
Aquest conte va ser l’escollit per Àlex i Martín, de 5è Z. És una història molt tendra i realista que als nostres fillets i filletes els va agradar molt.
Després d’escoltar-lo, n’Àlex i en Martín ens van posar una cançó, cantada per alumnes de la nostra escola que ara ja van a l’institut, inspirada en aquesta bonica història.
Moltes gràcies, Àlex i Martín.


I aquest dijous 26 de maig va ser la darrera sessió dels contes que ens vénen a contar els alumnes de cinquè. Ha estat una experiència fantàstica. Els nostres fillets i filletes esperaven amb ànsia la darrera sessió del dijous per escoltar-los.
Des d’aquí volem donar les gràcies, tant a na Xus com a tots els alumnes que han passat setmana rere setmana per la nostra classe.
Experiències com aquesta s’han de continuar fent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada