dijous, 31 de març del 2016

Les nostres capses de vida: Violeta

I, a més de la capsa de vida de n’Agustín, el darrer dia d’escola na Violeta, acompanyada del seu papà i la seva mamà, va fer l’activitat de la seva capsa de vida. La capsa de na Violeta era una caseta amb un cor molt gros i amb moltes estrelletes i molta purpurina. 
Ens va mostrar moltes fotos on sortia ella fent diferents activitats: nedant, d’excursió, amb un cavall, plorant, jugant amb en Bombón (el seu canet)... Na Violeta fa equitació i practica amb un poni i també va a natació i ho fa des que té tres mesos. 
El que més li agrada menjar són els espaguetis i jugar amb el seu gatet Mou també li agrada molt. 
De la caseta va treure les coses que duia: l’ós Toto, amb qui dorm des que era petita; un banyador, perquè li agrada molt nedar; n’Elsa i n’Ana, de la pel·lícula de Frozen; diferents objectes per jugar a metges; un cavallet petit que li van comprar a Itàlia i un conte, La luna de Juan. Entre ella i la seva mamà ens el van contar i na Violeta se’l sabia molt bé. I, per finalitzar, tenien una sorpresa per tots nosaltres: na Violeta i la seva mamà havien fet uns bombons de xocolata preciosos, semblaven Chupa Chups. 
Ens els vam menjar i estaven boníssims. 
Moltes gràcies, família de na Violeta, per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada