dijous, 18 de febrer del 2016

Les nostres capses de vida: Ainhoa

El dijous 18 de febrer, n’Ainhoa va fer l’activitat de les nostres capses de vida. N’Ainhoa va arribar a l’escola amb la seva mamà, na Nuria, i una capsa molt i molt grossa. A la tapadora de la capsa hi havia un dibuix molt guapo que van fer entre les dues, on hi havia una caseta, l’arc de sant Martí, el sol, la lluna..., i purpurina! En veure les fotos, na Nuria ens va dir que n’Ainhoa va ser un bebè molt gros, va pesar quasi quatre quilos. El seu color preferit és el vermell i sabeu quin menjar li agrada més? Els espaguetis amb pilotetes! I no ho va dibuixar, ni va posar una foto, no. El que va fer (recomanat per la seva tia Angeles) és fer un plat d’espaguetis amb pilotes de plastilina i ho va dur amb una olla de joguina. Li va quedar preciós! Amb el que més li agrada jugar és amb es Nene, un bebè que ha anat amb ella a tots els viatges que ha fet i per a explicar-ho, van preparar un mural amb fotos. També ens van ensenyar les fotos de la família i hi havia una de Simba, el seu moixet. I quines coses va escollir per posar a dins de la capsa? A més d’es Nene, de qui ja us havíem parlat, hi havia un maletí per jugar a metges i curar es Nene o el papà d’Ainhoa que sempre està disposat a fer de malalt. Com que li agraden molt els cavalls, en va dur un de joguina i ens van mostrar un mural de fotos on surt n’Ainhoa amb molts de cavalls. Vam veure una camiseta de quan va anar de colònies a Biniparratx i una col·lecció de petits ninots de Micky Mouse. N’Ainhoa ens va contar que quan era més petita fins i tot es banyava amb ells. I el darrer objecte..., un conte, l’Elmer i el Wilbur. Entre les dues ens el van contar i la mamà de n’Ainhoa l’ha explicat tantes vegades que se’l sabia de memòria. Per acabar, ens van regalar unes mini crespellines que havia fet la seva iaia Nuri. Ens les vam menjar al pati i estaven boníssimes! Moltes gràcies, família de n’Ainhoa, per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.

3 comentaris:

  1. Mil gracies a tu, Josepa! Mos ho vam pasar pipa preparnt tot a casa i també fer-ho juntes a s'escola. I gracies per publicar-ho, he passat es link a tota sa familia!

    ResponElimina
  2. Hola! Jo soc sa cosina de n'Ainhoa, havia sentit xerrar que preparaven sa capsa de vida i gràcies a aquesta publicació ho he pogut viure jo també. Us ha quedat molt bé!!! Moltes gràcies :)

    ResponElimina
  3. Vaja feinada que han fet sa mami i n´Ainhoa!!! N´Ainhoa estava molt emocionada per presentar sa seva capsa de vida i lis ha quedat molt bé!!!

    ResponElimina