diumenge, 24 de gener de 2016

Les nostres capses de vida: Pau

El divendres 22 de gener en Pau, acompanyat pel seu papà i la seva mamà, va fer l’activitat de les nostres capses de vida. La seva capsa tenia unes lletres molt grosses amb el seu nom i a la A havia enganxat un poriol. En Pau ens va dir que aquest poriol era en Gaston, dels dibuixos de Ben i Holly. I quines coses ens van explicar? Idò, que el seu color preferit és el blau i el seu menjar el pollastre arrebossat amb patates i de postres magdalenes de xocolata. Pel que fa a la seva joguina o joc preferit, no en va dir només una, sinó tres: el pàrquing de cotxes, el patinet d’Spiderman i veure la pel·lícula d’Avions, de Disney. Ens van mostrar moltes fotos, una de molt petit i després d’ara jugant. També la de la família de la seua mamà (que viuen a Mallorca) i la de la família del seu papà, on hi havia molta, molta gent. I què duia a dins de la capsa? El primer que ens va ensenyar era un mussolet que fa música de quan era petit; tres cotxes petits per jugar amb el seu pàrquing; cinc avions, com els de la pel·lícula i el conte de Los amigos de Elmer. La seva mamà ens va contar el conte i ens ho vam passar molt bé perquè vam imitar els animals amics d’Elmer.

Per acabar en Pau ens va regalar a tots un globus i una magdalena amb lacasitos que ens vam menjar en sortir al pati. Estava molt bona! 

Moltes gràcies, família d’en Pau, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida. 


1 comentari:

  1. Som la família d'en Pau i vos volem donar les gràcies a tots vosaltres, perquè ens ho vàrem passar molt bé. El comentari, les fotos, la música, ... tot ens ha agradat molt.

    Fins aviat!

    ResponElimina

Biblioteca viatgera

Aquest divendres hem començat amb la biblioteca viatgera i el primer que li ha tocat ha estat en Karim, que estava molt content.